Ilmianna Superäiti -kilpailu on päättynyt

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Onnettaren suosikki oli Elisa R. Hän voitti  hemmottelupäivän itselleen ja ilmiantamalleen Superäidille. Lämpimät onnittelumme! Olemme olleet voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Liikutuimme lukuisista viesteistänne, joista selvisi hyvin että välitätte läheisistänne, ja että teistä välitetään. Mm. Jari kirjoitti tuntemastaan Superäidistä näin: “Hän on rakas avovaimoni, viiden lapsen työssäkäyvä Superäiti joka opiskelee lähihoitajaksi luppoajallaan. Hän pyörittää perheemme arkea niin ettei hitaammat pysy mukana. Hän jos kuka ansaitsisi ylellisen hemmotteluhetken arjen keskelle.”

Biotiini Collagenin ystäviä hemmotellaan kuitenkin kesäkuun loppuun asti, sillä yhteistyökumppanimme Eden’s Eva Spa tarjoaa sinulle huippuedun: käyttämällä koodia BiotiiniCollagen saat -25 % alennusta Eden’s Eva Span normaalihintaisista tuotteista, kun ostosten loppusumma ylittää 50 €. BiotiiniCollagen kampanjakoodi on voimassa 14.5.-30.6.2019 välisenä aikana. Tutustu Eden’s Eva Span hoitoihin pääset tutustumaan heidän verkkosivuillaan.

Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja hoitolalahjakortteja. Alennus ei koske jo ostettuja lahjakortteja eikä Restylane-lahjakortteja.